Další policejní zločinec

12.02.2014 15:08

 

  Ve dnech kdy policisté loudí o posílení pravomocí a snaží se masívní propagací zlegalizovat nelegální - povýšení jejich svědectví nad důkazní břemeno - prokázání tvrzení, bez kamerr a beze svědků, aby oni byli ti svatí a slovo zákona - obdobou sheriffa na divokém západě a bylo jejich svědectví povýšeno nad civilní svědky a záběry z kamer, které kdyby se jim nehodily, již by nemusely být, vystupuje na povrch a na světlo další aféra toho nejhoršího policejního odpadu, kdy opět ´´ muž zákona´´ namísto aby šel příkladem, je jedním z nejhorších vyvrhelů společnosti - vyděračem. Horší jsou již jen vrazi a únosci, dky vydírábní jde ruku v ruce s únosy. Tito ´´ muži zákona´´ pak mají tu nebývalou drzost, neomalenost, či jak to nazvat, loudit ještě navýšení pravomocí.

Pak by stačilo, kdyby ´´ svědčil´´ že tomu tak nebylo nebo milého vydíraného s kamarády, kteří ho vždy ve službě kryjí, dosvědčili, že se vydíraný dopustil trestného činu a rázem by on byl čistý a vydíraný zločincem.

Policisté, za nás posílení pravomocí ROZHODNĚ NE!! NEzasloužíte si nic, NAOPAK by vám měly být ubrány, stejně jako peníze, které vám chtějí přidat.

Jak je vidět, nejhorších zločinů se dopouštějí muži v uniformách policie a úředníci s bílými límečky!! NA PRAVOMOCI TEDY ZAPOMEŇTE, zneužívali byste toho jak patrno ještě více než dosud a vrátili bychom se do dob temna ani ne KSČ a StB, ale rovnou do inkvizic, kde se obvinil ten kdo viděl obcovat kněze či faráře s ženou lehkých mravů a byl upálen - dnes obdobně by byl ´´usvědčen nestranným soudem za nestranného policejního svědectví´´.

 

 TEDY k posílení vašich pravomocí - ROZHODNĚ NE

 

 Jeden z nejhorších zločineckých odpadů společnosti - VYDĚRAČ ! ZAS, jak jinak, bohužel - policejní.... POLICEJNÍ VYDĚRAČ - Foltýn... jak smutné...

a to by chtěli přidat pravomoci.. Aź mezi vámi nebude ta nejhorší z odpadů společnosti, vrahů, zlodějů, vyděračů a sexuálních loudilů či znásilňovačů. Do té doby ZAPOMEŇTE, budem střežit vaše posílení pravomocí, budeme psát petice, budem poukazovat na vaše nejotřesnější z nejotřesnějších činů, aby každý věděl, koho policie zaměstnává a koho povětšinou kryje a KOMU CHCE přidat pravomoci.

  TAKOVÝM ( a PČR ) TEDY ROZHODNĚ NE !!

https://www.novinky.cz/krimi/327452-byvaly-policista-foltyn-dostal-za-vydirani-tri-roky-vezeni.html

                                                                                                                                                          Ochránci občanských práv