Když bourá opilá kmotra - ´´státní zástupkyně´´ aneb dvojí metr POLICIE

21.02.2014 15:03

TO, že jednou někdo ´´ šlápne vedle´´ by se ´´ dalo pochopit´´. ALe u státní zástupkyně, co obecně ohrožuje v opilosti občany ve městě nad 100.000 obyvatel by leckdo argumentoval trestem smrti. Rozhodně kriminálem. To však neplatí pokud jste kmotr či kmotra s funkcí ve vstátním zastupitelství a máte kamaráda ´´ zrovna´´ ředitele u plzeňské policie, kdy je vše dle jeho vyjádření ´´ pro možnou podjatost´´ předáno z Domažlic do Plzně a pan ředitel plzeňské policie Kníže Jaromír jaksi zapomněl lidu oznámit, že ON i KMOTRA Raková bydlí oba v ´´ tak velikých a zalidněných´´ Domažlicích. Samozřejmě, že se jistě neznají, vždyť sjou Domažlice tak velké... ALe co si Jaromír Kníže dovolí - dezinformovat a lhát v médiích občanům ČR, že se bude zkoumat zda šlo o přestupek či trestný čin, je otřesné! 2x během roku - tedy maření úředního rozhodnutí + překročení pravomoci úření osoby ( byla velice dobře poučena ze svého postu ), obecné ohrožení pod návykovou látkou - NAVÍC s vysokým stupněm nebezpečnosti ve městě nad 100.000 obyvatel... Drzost policejního ředitele je tedy nevídaná a poukazuje na jistou propojenost a ´´ kmotrovsví´´ či chcete ´´ protekci´´ nebo kamarádčofty, rozhodně však na DVOJÍ METR PLZEŇSKÉ POLICIE.

KMOTŘE RAKOVÉ I KMOTROVI KNÍŽETI i CELÉ PLZEŇSKÉ POLICII PALEC DOLŮ. Velice smutá záležitost, policejní ředitel by měl zvážit odchod jako paní kmotra Raková. Toto je ostudou policie a zostuzením demokracie a demokratického státu.

 celý článek o dvojím metru policie a trestných činech ´´ státní zástupkyně´´  - zeptáme se pro Vás svobodnými informacemi jak to dopadlo a budeme Vás zde informovat.

https://www.novinky.cz/krimi/305137-zalobkyne-zase-ujela-od-nehody-nadychala-pres-promile.html