Kmotra Bradáčová propustila odsouzeného defraudanta Ivo Rittiga

18.02.2014 16:28

Zde uvádíme odkaz, kdy je sice i mnoho dalších, ale všechny o jedné věci a dvojím metru české justice. Myslíte si, že paní Lenka Bradáčová je nestrannou státní zástupkyní nebo kmotrou? Myslíte si také, že je náhodou, že ´´ jistý ´´ Bradáč pracoval před rokem 1989 pro komunistickou tajnou policii Stb v severočeském kraji, kde následně paní Bradáčová pracovala u severočeské kriminálky v Ústí nad Labem, než byla přeložena na lukrativnější post jako povětšina bývalých členů z KSČ.

 

 Pro příklad si uveďme ať nás nikdo neosočuje pár příkladů - pan Martin Baxa - bývalý primátor Plzně - otec je soudcem u Nejvyššího Správního soudu, byl v KSČ,

 paní Benešová - dříve pracovala u justice v Plzni, pak byla povýšena na ministryni spravedlnosti, kdy za jejího působení odmítlo MSP vydat informace o tom, zda byla dříve v KSČ činikoliv, přestože zákon mu to ukládal, stejně jako paní Benešové. MSP i za její působnosti odmítlo vydat jmenné svazky členů STB a KSČ před rokem 1989, odmítlo i samozřejmě odkázat dle zákona ( jak mělo ) na to de je to případně uvedeno. Prý nejsou oprávněnou osobou. MSP neuvedlo ani kdo je tou oprávněnou osobou. Paní Benešová z ministerstva nespravedlnosti BYLA v KSČ před rokem 1989. 

paní Antonie Zelená, bývalá státní zástupkyně v Plzni, nyní povýšena na vrchní státní zatupitelství ( k paní Bradáčové ), má na starosti trestně právní úsek.

Ano, i ONA byla v KSČ před rokem 1989.

 

pan Vladimír Joséfy - náměstek paní kmotry Bradáčové, Ano i ON byl před rokem 1989 v KSČ....

 

... a takto bychom mohli tímto výčtem pokračovat i např. přes bývalé členy STB, kteří i ( proti zákonu ) pracovali u soudu - např. pan ´´Judr.´´ Zdeněk Jaroš - bývalý přeseda krajského soudu v Plzni, člen KSČ stejně jako i STB, který po právním nátlaku nejmenovaného občana odešel 2 roky před důchodovým věkem provozovat z předsednického křesla soukromou právní praxi. Samozřejmě potom co občan stupňoval svůj  nárok na vysvětlení, jakotže bývalý člen STB pracuje u soudu a ještě je navíc předsedou, stejně jako je tomu i např. u pana ´´JUDr.´´ Zdeňka Slepičky - státního zástupce v Plzni ( spolupracoval s Antonií Zelenou ), je na veřejných seznamech členů STB, pracuje jako předseda státního zstupitleství pro Plzeň - Jih, odmítá sdělit svobodné informace o svém paltu a prémiích, stejně jako samozřejmě i členství v STB a KSČ, ohání se tím, že je fyzickou osobou :-) - státní zaměstnanec - úřední osoba, SAMOZŘEJMĚ odmítá i sdělit kde titul JUDr. a kdy získal a jakou univerzitu studoval :-), a další a další....

 

Je vám cosi na tomto nápadné nebo se nám to jen zdá, že státní správu ovládli bývalí členi STB a KSČ a nebo jejich ´´ nestranní´´ potomci?

 

Jak již bylo uvedeno ředitelem Krajské plzeňské policie je Jaromír Kníže, kdy i jeho otec Dobromil Kníže působil u STB před rokem 1989, ale Jaromír, je již nestranný protože v KSČ a STB nebyl.... To je ale náhoda, že zrovna ON se stal krajským ředitelem... Ihned otom co ´´ po stbácku´´ rozpustil formaci czech tech v roce 2004 pendrekem... To jsou ale náhody... A pak chtějí policeisté ještě přidat peníze a pravomoc. Leda obráceně - peníze ubrat a pravomoci jakbysmet a NEBO zřídit nestranný dozorčí orgán ( o což se snažíme ), na rozdíl od GIBS - což je zas také policejní orgán, jen nenosí policejní uniformy.. Jak ale pak může být nepodjatý není známo, prý není, řekli to..

https://pravednes.cz/BradacovaLenka.profil